Goswijnstraat 6

Deze moderne hoekwoning op Goswijnstraat 6 in Voerendaal biedt een comfortabel thuis met vier slaapkamers, een doorzon woonkamer met een eigentijdse open keuken, moderne badkamer en toiletruimtes, een oprit en een ruime achtertuin.

Burg. Eussenstraat 32

Nette half vrijstaande woning met 3 slaapkamers, ruime garage en oprit, zolder, volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een tuin gelegen op het zuiden.

Brederodestraat 6

Charmante hoekwoning met 4 slaapkamers, inpandige garage, achterom, bergzolder, spouw- en vloerisolatie en volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR++).

Wagenmaker 3

Af en toe stuiten wij op een woning waar je zo kunt intrekken en niks meer aan hoef te doen. De wagenmaker 3 in Brunssum is een dergelijk juweeltje.

Wijngaardskamp 12

Ontdek het ultieme woongenot in deze prachtige, instapklare, half vrijstaande woning in Born met vier slaapkamers, twee airco’s, inpandige garage en veel verrassende elementen.

Stationsstraat 116J

Prachtig één-slaapkamer appartement gelegen in het centrum van Elsloo. Geniet van alle gemakken binnen handbereik, zoals supermarkt, bakker, drogisterij en diverse kledingwinkels.

Spechthof 7

Prachtige instapklare tussenwoning gelegen in een rustig woonerf in Elsloo! Deze woning biedt drie comfortabele slaapkamers, een vaste trap naar de ruime zolder met dakkapel (2016) en een onderhoudsvrije voor- en achtertuin.

Raadhuisstraat 11

Een sfeervol huis met zeeën van ruimte en volop mogelijkheden om je dromen waar te maken. Met maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers en een enorme tuin kun je hier alle kanten op. Bijvoorbeeld als je hier tot aan je oude dag wilt wonen, als je een gezinslid hebt dat slecht ter been is of als je een bedrijf aan huis wilt beginnen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje bij Raadhuisstraat 11 in Elsloo.

Sijzenhof 14

Nette instapklare woning rustig gelegen in een woonerf met moderne badkamer, gesloten keuken, tuinberging, 3 slaapkamers en vaste trap naar de zolder waar een 4de slaapkamer gerealiseerd kan worden.