Verzekeringen

"Verzekeringen. Vast en zeker niet jouw favoriete (gespreks-)onderwerp, toch is het verstandig te kijken welke risico’s jij of jouw bedrijf loopt en waarvoor het handig is je te verzekeren."

Particuliere verzekeringen

Wie ben je? Wat wil je bereiken? Wat vind je belangrijk en wat zijn je zorgen? Dat en meer vragen we tijdens een afspraak bij ons op kantoor. Of bij jou thuis, dat kan ook. Daarna kijken we welke verzekeringen het beste bij jou passen. Ook bekijken we of jouw huidige polissen nog aansluiten bij jouw situatie. Wel zo handig vinden we. Omdat we samenwerken met verschillende verzekeringsmaatschappijen, kunnen we een verzekering aanbieden die het beste bij jou past. Het kan voorkomen dat je al goed verzekerd bent, misschien te veel bent verzekerd of er geen voordeel te behalen is. Ook dit kan een advies zijn. Hoe dan ook, we adviseren je waar nodig.

Stap je over? Wij regelen het voor je!

Zakelijke verzekeringen

Als ondernemer wil je alles goed geregeld hebben, zodat jij je kunt focussen op je business. Elke onderneming is anders en loopt andere risico’s. Een schade kan jouw bedrijf veel geld kosten of zelfs de continuïteit in gevaar brengen.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op en plan een geheel vrijblijvende afspraak.

We zijn in het verleden door Jan en nu ook weer door Jory goed geholpen om onze eigen financiële toekomstplannen te kunnen realiseren. Voor ons was het prettig om met Jory Stoffers samen te werken. Hij begreep snel wat wij graag wensten en heeft dit dan ook voor ons naar alle tevredenheid zeer snel en kordaat kunnen regelen. Het voert te ver om in details te treden maar we bevelen u Stoffers graag aan. Ons advies voor jonge mensen is dus ga op tijd beginnen met een financieel plan en neem dan de juiste mensen in vertrouwen. Jan bedankt en Jory veel succes gewenst voor de nieuwe generatie die je mag gaan begeleiden op weg naar een stabiele financiële toekomst.

Marion en Jan Meijers

Onze andere diensten

Makelaardij

“Hoe realistischer de vraagprijs, hoe groter de kans op een snelle en succesvolle verkoop.”

Hypotheken

“Luisteren naar wat jij belangrijk vindt en een hypotheek die voor jou het meest geschikt is.”