Hypotheken

Luisteren naar wat jij echt belangrijk vindt. Zodat je een hypotheek afsluit die voor jou het meest geschikt is.

Welke hypotheek het beste bij jou past? Dat zoeken we samen uit!

Een starterslening, de ‘op-eet-hypotheek’, seniorenhypotheek, verduurzamingshypotheek. Ja echt, er is meer mogelijk dan je denkt. En dan hebben we het nog niet gehad over de voordelen van Nationale Hypotheek Garantie. Jij wilt een huis kopen, wij hebben de kennis hoe. Laten we elkaar helpen!

Stoffers is er voor iedereen

Hoeveel kan ik lenen? Wat worden mijn maandlasten? Is er ruimte voor verbouwing? Allemaal vragen die wij graag voor jou beantwoorden. We adviseren en bemiddelen bij hypotheken voor particulieren en ondernemers. Voor zowel starters, doorstromers en oversluiters en geven ook hypotheekadvies bij een echtscheiding.

Een goed advies begint met luisteren…

Luisteren naar wat jij echt belangrijk vindt. Zodat je een hypotheek afsluit die voor jou het meest geschikt is. Je gaat immers voor een langere periode een lening aan. Een belangrijke stap in je leven waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Wij geven een onafhankelijk advies. Dit wil zeggen dat we niet gebonden zijn aan een hypotheekverstrekker. We kunnen bij nagenoeg alle hypotheekverstrekkers in Nederland jouw hypotheek aanvragen. Wij geven alleen inzicht en adviseren, maar jij kiest.

Wat gaan we in kaart brengen:

Nieuwsgierig naar wat jouw mogelijkheden zijn?

Neem dan contact met ons op en plan een geheel vrijblijvende afspraak.

Onze andere diensten

Makelaardij

“Hoe realistischer de vraagprijs, hoe groter de kans op een snelle en succesvolle verkoop.”

Verzekeringen

“Het verstandig te kijken welke risico’s je loopt en waarvoor het handig is je te verzekeren.”