Particuliere verzekeringen

"Verzekeringen. Vast en zeker niet jouw favoriete (gespreks-)onderwerp, toch is het verstandig te kijken welke risico’s je loopt en waarvoor het handig is je te verzekeren."

Weten wat je écht nodig hebt? Wij vertellen het je!

Wie ben je? Wat wil je bereiken? Wat vind je belangrijk en wat zijn je zorgen? Dat en meer vragen we tijdens een afspraak bij ons op kantoor. Of bij jou thuis, dat kan ook. Daarna kijken we welke verzekeringen het beste bij jou passen. Ook bekijken we of jouw huidige polissen nog aansluiten bij jouw situatie. Wel zo handig vinden we. Omdat we  samenwerken met verschillende verzekeringsmaatschappijen, kunnen we een verzekering aanbieden die het beste bij jou past. Het kan voorkomen dat je al goed verzekerd bent, misschien te veel bent verzekerd of er geen voordeel te behalen is. Ook dit kan een advies zijn. Hoe dan ook, we adviseren je waar nodig. Stap je over?

Wij regelen het voor je!

Als je kiest voor Stoffers dan kies je voor:

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op en plan een geheel vrijblijvende afspraak.

Ik wil graag een offerte aanvragen.

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op.

Zo’n 15 jaar geleden klant geworden bij Stoffers, destijds voor de verzekering van mijn eerste auto. Door de jaren heen ook alle nieuwe verzekeringen en overige financiële zaken hier ondergebracht. Dus voor hypotheekadvies m.b.t. de aankoop van mijn eerste (nieuwbouw) woning wist ik waar ik moest zijn. Stoffers is een klein kantoor met een “huiselijke sfeer”, vertrouwde gezichten, korte lijntjes en directe communicatie. Goed geholpen door Geert en in een eerder stadium ook door Jory en Maurice. Eerst een plan van aanpak gemaakt en duidelijk advies over de mogelijkheden, vervolgens het daadwerkelijke regelwerk. Lange tijd leek het niet te lukken door o.a. de ontwikkelingen op de woningmarkt en mijn persoonlijke situatie (alleenstaand en gedeeltelijk afgekeurd). Maar uiteindelijk is het toch gelukt! Hulde aan Geert, Jory, Maurice en de overige collega’s van Stoffers! Mijn nieuwe woning moet weliswaar nog gebouwd worden… maar ik ben nu al blij.

Daan Duijkers

Onze andere diensten

Makelaardij

“Hoe realistischer de vraagprijs, hoe groter de kans op een snelle en succesvolle verkoop.”

Hypotheken

“Luisteren naar wat jij belangrijk vindt en een hypotheek die voor jou het meest geschikt is.”