Zakelijke verzekeringen

"Stoffers adviseert in bedrijfsverzekeringen voor kapperszaken, klusbedrijven, autogarages, horeca en detailhandel. Van ZZP'ers tot MKB’ers. "

Actief als ondernemer? Wij vertellen je welke verzekering jouw bedrijf nodig heeft.

Als ondernemer wil je alles goed geregeld hebben, zodat jij je kunt focussen op je business. Elke onderneming is anders en loopt andere risico’s. Een schade kan jouw bedrijf veel geld kosten of zelfs de continuïteit in gevaar brengen.

Stoffers adviseert.

Stoffers adviseert in bedrijfsverzekeringen voor kapperszaken, klusbedrijven, autogarages, horeca en detailhandel. Van ZZP’ers tot MKB’ers. Na het in kaart brengen van de wensen en de mogelijke benodigde verzekeringen, volgt een offerte op maat. In onze verzekeringspakketten zijn de dekkingen van de verschillende verzekeringen op elkaar afgestemd, hierdoor heb je geen overlap tussen de verzekeringen.

Benieuwd naar welke verzekeringen jouw bedrijf nu echt nodig heeft.

Neem dan contact met ons op en plan een geheel vrijblijvende afspraak.

Ik wil graag een offerte aanvragen.

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op.

We hebben de dienstverlening van de hypotheekadviseur als erg prettig ervaren. Hij heeft ons gedurende het hele traject goed en duidelijk begeleid en geadviseerd bij het nemen van besluiten. Veel werk is ons uit handen genomen met uiteindelijk een tevreden resultaat.

Crysta

Onze andere diensten

Makelaardij

“Hoe realistischer de vraagprijs, hoe groter de kans op een snelle en succesvolle verkoop.”

Hypotheken

“Luisteren naar wat jij belangrijk vindt en een hypotheek die voor jou het meest geschikt is.”