Klantbeoordelingen

Jouw mening is belangrijk voor ons. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening, maar wij zijn ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom willen we je vragen een review achter te laten op onze website. Zo kun je ons helpen en kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Daarnaast helpt jouw beoordeling anderen om een weloverwogen keuze te maken.

Dit zeggen klanten over stoffers

Geert heeft er voor gezorgd dat ik mijn hypotheek kon oversluiten en op die manier een mooi bedrag vrij kreeg om een kleine verbouwing te realiseren. Echt fantastisch. Hij heeft alles geregeld met een glimlach en ik kon met al mijn vragen bij hem terecht. Bij Stoffers assurantiën ben en blijf je mens en geen nummer, en daar hou ik van. Ik kan er altijd gewoon binnenlopen, en wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Chapeau en een hele grote Dankjewel!!!

C. Frijns

We zijn zeer tevreden over de professionele samenwerking met Geert Verschueren. We hebben een duidelijke uitleg gekregen en Geert heeft een passende hypotheek voor ons geregeld, waarbij wij verder weinig extra werk hadden. Ook de belastingaangifte wordt geregeld. Geert is integer en prettig in de omgang. We hebben sowieso goede ervaringen met bedrijf Stoffers.

Rob en Marjan Soons

De dienstverlening bij Stoffers hebben we als prettig ervaren. Er werd goed de tijd genomen, onduidelijkheden werden zeer geduldig nogmaals uitgelegd. Prima voorlichting en informatie m.b.t. hypotheek en andere financiële mogelijkheden. Er wordt persoonlijke aandacht geschonken en juist dat is van toegevoegde waarde, een telefoontje of e-mail wordt adequaat beantwoord. Dat geeft ons als klanten een prettig gevoel! Nogmaals dank team Stoffers!

Danny Bongers en Kim Leurs

Jory heeft gezorgd dat wij de woning konden kopen met een bouwdepot. Niks was hem teveel, zoveel moeite gedaan en alles is hem gelukt ,echt een aanbeveling wil je goed geïnformeerd worden voor een huis te kopen . Nogmaals dank je wel voor je geweldige inzet.

M. Raven

Bedankt Jory, Het was een fijne samenwerking. En voor de nieuwe bewoners, dat ‘het huis’ een plek mag zijn waar veel mooie herinneringen zullen ontstaan.

Nicolle Gravee-Crombag

Wij zijn uitstekend geholpen door Jory en Maurice in aanloop naar de koop van onze eerste woning! Het contact verliep soepel, professioneel en betrouwbaar. Hartstikke bedankt voor de begeleiding!

Rowan & Birgit

Al meer dan 30 jaar tevreden klant bij Stoffers met al mijn verzekeringen. Nu ook de hypotheek via hen geregeld. Ook hier weer professioneel, snel, persoonlijk en goede adviezen van Geert Verschueren. Terugkoppeling in het proces verliep eveneens uitstekend. Meer dan tevreden dus.

Nanny Demmer

Als kopers een zeer prettige begeleiding ervaren! Betrouwbaar en komen afspraken na. De persoonlijke benadering was ook zeer fijn. Je bent geen nummer. Complimenten voor Jory.

Fam. Baggen

Goede en toegankelijke makelaar. Komt zijn afspraken na en is zeer goed bereikbaar.

Speetjens

Zeer prettig en professioneel. Duidelijke uitleg. Er werd ons veel werk uit handen genomen en voor ons geregeld. Zelfs latere belastingaangifte werd voor ons geregeld. Alle lof voor Geert Verschueren.

Jos van Neer

Vriendelijk, begrijpelijk en deskundig. Zeer tevreden over de mensen bij Stoffers.

Mark Heltzel

Wij hebben een hele positieve ervaring met Stoffers bv en onze hypotheekadviseur Geert! Supersnelle service en al onze vragen werden duidelijk beantwoord. Al het regelwerk werd uit handen genomen.

Marlotte & Rick

Correct, zakelijk en volhardend. Ben zeer onder de indruk dat dit kantoor zowel flexibel als doortastend omgaat met de wensen van de klant.

Frans Stommel

De dienstverlening bij de verkoop van ons huis was top. Duidelijke afspraken zonder verdere verrassingen en de goede en open communicatie waren de basis voor een succesvolle verkoop. Vanaf de waardebepaling tot aan het tekenen bij de notaris was door Jory alles prima geregeld.

Jeu en Jessie Lochs

Heel vakbekwaam, professioneel komen ze naar ons over. Niks mis mee.

Ger Driessen

We zijn in het verleden door Jan en nu ook weer door Jory goed geholpen om onze eigen financiële toekomstplannen te kunnen realiseren. Voor ons was het prettig om met Jory Stoffers samen te werken. Hij begreep snel wat wij graag wensten en heeft dit dan ook voor ons naar alle tevredenheid zeer snel en kordaat kunnen regelen. Het voert te ver om in details te treden maar we bevelen u Stoffers graag aan. Ons advies voor jonge mensen is dus ga op tijd beginnen met een financieel plan en neem dan de juiste mensen in vertrouwen. Jan bedankt en Jory veel succes gewenst voor de nieuwe generatie die je mag gaan begeleiden op weg naar een stabiele financiële toekomst.

Marion en Jan Meijers

Zeer bekwaam en vriendelijk. Een aanbeveling om deskundig en uitgebreid advies te mogen ontvangen om zodoende een lange en onnodige weg te bewandelen naar vaak niet deskundige. Zelf contracteerde ik meerdere adviseurs waarvan ik bemerkte dat ze niet deskundig waren. De heer Geert Verschueren van kantoor Stoffers in Elsloo adviseerde mij door zijn ruime ervaring zeer deskundig. Vrijblijvend doe ik deze een aanbeveling.

Leon Eijkenboom, Elsloo

Een top dienstverlening. Ik heb dit nog nooit eerder zo ervaren. De juiste vragen worden gesteld met daaropvolgend een voortvarende adequate aanpak. Buitengewoon aangenaam verrast. Dit zijn professionals!

Gonnie Kraus

Wij zijn zeer tevreden over de goede begeleiding van Team Stoffers vooral Geert Verschueren Bedankt

Marion en Peter Drent

Perfect. Kort maar krachtig.

Lilian

Wij hebben de dienstverlening van Dhr Jory Stoffers als zeer prettig, adviserend, ondersteunend en zeer deskundig ervaren. Stoffers makelaar- en financieel advieskantoor is prima bereikbaar wanneer je vragen hebt. Je wordt vriendelijk te woord gestaan.

R. Bours

Goed en passend advies gekregen voor onze hypotheek. Jory heeft alles goed geregeld en afgehandeld. Een echte aanrader!

Noel

We zijn ontzettend goed en professioneel begeleid door het team van Stoffers. Zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning en de aanvraag van de hypotheek. Het was een zeer prettige samenwerking, dank jullie wel!

Joep en Tessa

Maurice heeft ons fantastisch geholpen, meneer heeft zelfs vaker buiten werktijd ons ontvangen omdat m’n vriendin en ik vaker tot 5 uur moeten werken. Maurice heeft zich alle moeite voor ons gedaan en heeft ons vanaf het eerste contact ons op het gemak laten voelen. Wij raden Stoffers aan iedereen aan.

Ryan

Goed, persoonlijk en passend advies! Ik heb bij stoffers goede begeleiding gehad van a tot z bij het kopen van mijn eerste huis. Het contact is zeer persoonlijk en er is sprake van een goede service! Jory en Maurice bedankt voor alles!

Rani

Wij zijn zeer tevreden over de goede begeleiding bij de verkoop van ons huis. Goede service, betrouwbaar en zeer vriendelijk.

Mevr. Ramakers

Al jaren klant bij Stoffers BV voor a mijn verzekeringen. In het verleden een paar keer aanspraak moeten doen op de verzekering en ook dan wordt er niet lastig gedaan. Persoonlijke aandacht en deskundig advies, altijd! Ik hoop dat Stoffers BV dit nog heel lang zal blijven doen, want dat is in deze tegenwoordige tijd echt wel een kwaliteit!

Meurders

Goed geholpen met nieuwe hypotheek met bouwdepot.

Roy

De dienstverlening was goed. We hadden goed en regelmatig contact.

Lia Glastra

Super goed geholpen door Jory. Hij heeft ons van A-Z begeleid bij de aankoop van onze eerste woning. Jory was altijd bereikbaar, geen vraag was te veel en kregen altijd duidelijk en snel antwoord. Wij bevelen Stoffers B.V. absoluut aan voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe woning!

Bram en Scott

In Juli 2020 hebben wij een bouwdepot afgesloten. Enkele jaren na de koop van ons huis. De eerste keer al prima begeleiding gehad en ook nu weer goed advies en begeleiding gehad van Jory.

Wesley en Daisy

Hele vriendelijke en persoonlijke benadering. Goed en vlot contact via zowel telefoon als mail. Fijne begeleiding gehad van Jory.

J. Verstappen

Zoals altijd zeer netjes geregeld thanks toppers!

Rudy

Fijn en vakkundig geholpen met zowel de verkoop van onze woning als financieel advies en verzekeringen. Met Jory het traject van A tot Z doorlopen naar volle tevredenheid.

Juul & Jaloe

Enkele jaren geleden bij Stoffers terecht gekomen. Wat een verschil t.o.v. overige assurantie-kantoren; je wordt persoonlijk te woord gestaan, men neemt de tijd voor je, het zijn allemaal zeer kundige medewerkers. Kortom: een absolute aanrader!

Thijs Horbach

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn hypotheekconstructie was niet de eenvoudigste, maar het is Jory toch gelukt om het rond te krijgen. Ontzettend bedankt! Goede service!

Anoniem

Ik ben enorm goed ondersteunt en van duidelijk advies voorzien bij het aankopen van mijn woning, het aanvragen van de hypotheek en het regelen van de verzekeringen. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Jory en zijn collega’s bieden echt fijne service en ze zijn goed bereikbaar. Afspraken worden altijd nagekomen en je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het gehele proces. Kortom: een fijne ervaring!

Mandy Vroomen

Al jarenlang klant en altijd zeer tevreden over de dienstverlening van eenieder werkzaam binnen ‘Stoffers BV’. Alle contacten verlopen zeer persoonlijk, vakkundig, vriendelijk en snel. Goede service gecombineerd met ervaring, deskundigheid en betrokkenheid maken dat ‘Stoffers BV’ al jarenlang ons vaste assurantiekantoor is en blijft.

Robbin Daemen

Zeer tevreden. Zijn altijd vriendelijk en helpen snel! Je voelt je niet zomaar een nummer, zoals bij een grote bank. ze weten direct wie je bent.

Serena Westerhof

Jory en zijn collega’s hebben mij door het hele proces geloodst bij de afwikkeling van de aankoop van mijn woning en de daarbij behorende hypotheek en verzekeringen. Uitstekende service en uiterst behulpzaam!

Ruud Vleugels

Zeer goede service gekregen bij de aankoop van mijn woning. Goed advies en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Zeker een aanrader.

Fleurie Philippen

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en goede service.

John Timmer

Zeer goed assurantiekantoor.

Math Kitzen

Regiobank, waar je goed, vriendelijk en deskundig wordt geholpen.

Albert Rikers

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze bieden prima producten en waren gastvriendelijk met koffie en/of thee. Bovendien werd de rekening van het te repareren glas van een gsm snel overgemaakt op onze rekening.

Rob van den Hoven

Zoals het hoort, tijd nemen voor de klanten. En fijn in je eigen buurt.

Tildy Pagen

Geweldige service.

Hans van den Hof

Correct, persoonlijk, professioneel, realistisch (zonder van alles aan te smeren), maar echt thuis face to face contact zonder haast! Zaken worden meteen aangepast, geen bureaucratie! toppie!

Silvia Canton

Een 5 sterren verzekering.

Liessie Meijers

Hele fijne begeleiding gehad bij de aankoop van ons eerste huis van Jory en Jan Stoffers. Goed advies en zorgen ervoor dat alles goed verloopt! Regelen alles voor je. Nemen nog echt tijd voor de klant. Zou ze van harte aanbevelen bij iedereen. Ook wat betreft verzekeringen.

Kim Leurs

Vriendelijke en professionele afhandeling van onze hypotheekaanvraag. Zoeken echt naar oplossingen en leveren goede begeleiding. Staan altijd voor de klanten klaar. Een aanrader.

Jaap de Lange

Zeer vriendelijk en professionele afhandeling van onze hypotheekaanvraag. Daarnaast stonden zeook klaar voor al onze vragen. Zeker een aanrader.

Zenna Heijnen

Een geweldige service, staan meteen klaar om te helpen.

Lilian Poismans-Steuns

Top service!! Wist niet dat een huis kopen zo soepel kan gaan met de hulp van Jan en Jory. Dankjewel.

Stijn Schepers

Heel blij met Jory en het kantoor van Jan Stoffers. Heel fijn geholpen. Er word met je mee gedacht!

Irene van den Boorn

Top service, en vooral snelle service. Je hoeft maar iets te vragen en ze helpen je meteen. Een echte aanrader!

Janice Smits

Hele fijne begeleiding gehad van Jory, bij de aankoop van mijn eerste huis. Geven goed advies en regelen alles in de puntjes. Echt een aanrader.

Sharon Gulikers

Duidelijk hypotheekadvies en super geholpen met de aanvraag van de hypotheek!

Jamie Ticheler

We zijn van begin tot eind heel goed geholpen met het kopen van ons eerste huis! Iedereen stond constant voor ons klaar met eerlijk advies en onze vragen werden stuk voor stuk snel en duidelijk beantwoord.

Stan Bastiaens

Jouw mening? We horen 'm graag!

Jouw mening is belangrijk voor ons. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening, maar wij zijn ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom willen we je vragen een review achter te laten op onze website. Zo kun je ons helpen en kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Daarnaast helpt jouw beoordeling anderen om een weloverwogen keuze te maken.