Klantbeoordelingen

Jouw mening is belangrijk voor ons. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening, maar wij zijn ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom willen we je vragen een review achter te laten op onze website. Zo kun je ons helpen en kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Daarnaast helpt jouw beoordeling anderen om een weloverwogen keuze te maken.

Dit zeggen klanten over stoffers

Zeer open en laagdrempelige sfeer waar je gehoord wordt en niets teveel is. Jory bedankt voor de zeer prettige samenwerking!

Nancy Claessen

Het team van Stoffers, en met name Geert, heeft mij uitstekend begeleid en geholpen bij het aankopen van mijn eerste eigen woning en alles eromheen. Zonder de hulp van Geert was het mij niet gelukt om als alleenstaande de woningmarkt te betreden, laat staan zo’n ruime en mooie woning als deze te krijgen.

Anoniem

Graag willen Neil en ik Maurice heel erg bedanken voor de inzet en moeite die je hebt getoond voor ons. Het was een lange en spannende weg, maar jij bleef je inzetten voor ons en gooide geen handdoek in de ring. Wij zijn jou en je team heel erg dankbaar en we zijn ontzettend blij met de uitkomst. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles.

Neil & Katelijn

We hebben de dienstverlening van de hypotheekadviseur als erg prettig ervaren. Hij heeft ons gedurende het hele traject goed en duidelijk begeleid en geadviseerd bij het nemen van besluiten. Veel werk is ons uit handen genomen met uiteindelijk een tevreden resultaat.

Crysta

Geert heeft ons geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Zijn rust, kennis en ervaring gaven ons vertrouwen. No nonsense, duidelijk en met oog voor de klant!

Elke

Dank voor de goede begeleiding en tijd bij het regelen van onze hypotheek van onze nieuwe woning. Goede en duidelijke afspraken en communicatie met telkens dezelfde contactpersoon. Daarnaast zeer tevreden over het nieuwe pakket bijbehorende verzekeringen, overstappen zonder gedoe. Gewoon goed geregeld.

Cilissen

Super behulpzaam, weten waar ze het over hebben en kijken naar wat jij als mens nodig hebt. Dankzij hun hulp zonder problemen mijn eerste huis kunnen kopen. Dit had ik zonder hun hulp niet kunnen doen.

Nick

Als iets heel erg goed gaat en goed voelt, zeg je “Super” !!! Maar soms is dat niet toereikend. Mijn ervaringen bij Stoffers zijn meer dan super. Zowel bij de verkoop van het huis, de bankrekening en de verzekeringen ben ik meer dan bijzonder goed geholpen. Het voelde meteen goed aan, en dat bleek het ook te zijn. Er is me zelfs een persoonlijke gunst verleend. Kortom, een aanrader voor iedereen, en team Stoffers; “Heel erg bedankt iedereen !!!”

Ton van Leeuwen

Jory en zijn team, bedankt voor jullie professionele inzet bij de verkoop van onze woning. Zakelijk zonder het menselijke uit het oog te verliezen. Altijd aanspreekbaar om problemen op te lossen. Nogmaals bedankt!

Eddy & Roos

Wij hebben het contact met Maurice als heel prettig ervaren. Goede adviezen en hulp waar nodig. Voor alle vragen stond Maurice aan de telefoon klaar om goed en duidelijk uitleg te geven.

Solange en Jannick

Uitstekende dienstverlening. Staan dag en nacht voor je klaar. Niks is teveel en je wordt altijd te woord gestaan. Geven goed advies en luisteren naar je wensen. De snelle reactie bij een vraag of mail is super service.

Dave Goergen

Bij de aankoop van onze eerste woning zijn wij enorm goed begeleid. Voor alle vragen konden we meteen terecht. Wat wij vooral fijn vonden was dat er echt gekeken werd naar onze persoonlijke situatie.

Vicky en Tom

Positief, betrokken, kort bij de cliënt, bereikbaar. Makkelijk in de communicatie.

René Janssen

Wij zijn heel tevreden over Stoffers, een open en fijne communicatie korte lijnen ze helpen direct. Maurice je hebt ons zeer goed geholpen met de hypotheek en met belastingen. Namens Rienie en mezelf bedankt. Ik kan en zal Stoffers bij iedereen aanbevelen.

Mat Sullot

Regiobank Stoffers Elsloo is nog een bank van de menselijke maat. Men kent je persoonlijk en bij een vraag wordt er z.s.m. tijd voor je gemaakt. Het financieel advies en het daaropvolgende regelen van zaken is gewoon goed. Top! Alleen maar lovende woorden.

Wil Martens

‘Al jarenlang klant bij Stoffers. Een familiebedrijf met oog voor de wensen van de klant. Ook bij ons laatste hypotheekadvies zijn wij zeer fijn en kundig geholpen. Geert bedankt!’

N.N.

Persoonlijk, professioneel en prettige samenwerking. Fijn dat dit nog bestaat bij Regiobank Stoffers.

Rob Akkermans

Super, ik ben zeer tevreden en ik wil dan ook mijn waardering voor jullie begeleiding uitspreken.

L. Gouder de Beauregard

Vriendelijk, professioneel, persoonlijk, korte lijntjes. Kortom heel tevreden over de dienstverlening en de manier waarop het contact verliep.

Jacqueline Hendriks

Wij willen Jory en het hele team van Stoffers bedanken voor de deskundige hulp bij de verkoop van ons huis. Wij konden voor alle vragen terecht bij de medewerkers van Stoffers en kregen altijd snel en deskundig antwoord.Kortom we zijn en waren altijd al dik tevreden over de dienstverlening van Stoffers.
Jory en het hele team nogmaals bedankt!

Harold en Lilian

We hebben de dienst verlening als zeer goed ervaren . We werden goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken op verkoopgebied en ook financieel zijn we goed en vakkundig geholpen ,nogmaals dank hiervoor.

Tonnie en Wil Aelmans

Al meer dan 30 jaar klant. Dat is niet voor niets. De service van Stoffers is uitstekend, of je nu voor een verzekering, financieel advies of een hypotheek komt, tot nu toe steeds goed geholpen. Vriendelijke benadering, altijd tijd voor een kop koffie. Maar het allerbelangrijkste, er wordt met je meegedacht. Het laatste advies leverde me een ruime financiële besparing op. Kortom, meer dan tevreden.

Nanny

Goede hulp gekregen met het afsluiten van een hypotheek en alle vragen die daar aan verbonden waren.

Jordy Westhovens

Wij hebben met behulp van Maurice ons eerste huis gekocht. Hier komt natuurlijk veel bij kijken en het is fijn om een deskundig iemand naast je te hebben staan die er alles vanaf weet en waar geen vraag te veel voor is. Maurice heeft ons de afgelopen maanden overal stapsgewijs in meegenomen en ons veel uit handen genomen. Wij zijn mega tevreden!

Kevin en Kellie

Professionele begeleiding bij het afsluiten van m’n nieuwe hypotheek en goed geholpen met veel vragen die ik had. Alles goed geregeld, bedankt!

Frits Mevissen

Wij hebben van Jory een zeer goede begeleiding gehad bij de verkoop van ons huis,foto’s video,energielabel alles werd door Jory verzorgd.Als je vragen had,niets was teveel er werd direct gehandeld.
Een aanrader voor een ieder die een huis wil verkopen of kopen.

Jessica en Hugo Vaes

Niet alleen is een huis verkopen een stukje emotie, er komen ook een hoop zaken op je af waar je amper over hebt nagedacht. Jory heeft dit hele proces op een vakkundige manier begeleid. En iedere keer dat iets minder duidelijk was, was een telefoontje genoeg om de zaak op te helderen. Niet alleen is de verkoop snel en voorspoedig verlopen, de vriendelijke en persoonlijke benadering nam ook wat druk van de ketel. Ik ben blij dat ik voor Stoffers gekozen heb!

Hub Zimmermann

Zo’n 15 jaar geleden klant geworden bij Stoffers, destijds voor de verzekering van mijn eerste auto. Door de jaren heen ook alle nieuwe verzekeringen en overige financiële zaken hier ondergebracht. Dus voor hypotheekadvies m.b.t. de aankoop van mijn eerste (nieuwbouw) woning wist ik waar ik moest zijn. Stoffers is een klein kantoor met een “huiselijke sfeer”, vertrouwde gezichten, korte lijntjes en directe communicatie. Goed geholpen door Geert en in een eerder stadium ook door Jory en Maurice. Eerst een plan van aanpak gemaakt en duidelijk advies over de mogelijkheden, vervolgens het daadwerkelijke regelwerk. Lange tijd leek het niet te lukken door o.a. de ontwikkelingen op de woningmarkt en mijn persoonlijke situatie (alleenstaand en gedeeltelijk afgekeurd). Maar uiteindelijk is het toch gelukt! Hulde aan Geert, Jory, Maurice en de overige collega’s van Stoffers! Mijn nieuwe woning moet weliswaar nog gebouwd worden… maar ik ben nu al blij.

Daan Duijkers

Jory Stoffers bood vriendelijke begeleiding bij de verkoop van ons huis. Van fotograaf tot energielabel en bouwkundig rapport ….. Stoffers Makelaardij wees ons de weg. Hartelijk bedankt!

Mirjam van Es

Beste Jory,

Wij willen je hartelijk bedanken voor de moeite die je voor ons gedaan hebt. Je kwam op het juiste moment bij ons thuis aan en gaf ons weer hoop dat er toch een nieuwbouwappartement in Beek voor ons in zou zitten. Door jouw inspanningen (en eenieder die er ook aan heeft meegewerkt) is ons huis binnen zeer korte tijd en voor een hele mooie prijs verkocht. Mede door de inspanningen van Maurice kwam ook het financiële plaatje verder rond. We gaan een prachtig boek in Catsop afsluiten en hopen nog vele mooie hoofdstukken in Beek te mogen gaan schrijven.

Jory, team Stoffers, nogmaals bedankt!

Ron en Linda

Hele fijne begeleiding gehad van Geert! Al onze vragen werden meteen beantwoord! Bedankt voor de goede hulp!

Audrey Maas

Van het begin tot het einde super begeleid geworden tijdens de aankoop van onze nieuwe woning! Team stoffers heeft ons veel werk en zorg uit handen genomen.niks was te gek. En daarvoor zijn wij ze erg dankbaar. Ga zo door!

Familie Dols

Wij zijn zeer prettig geholpen door Geert Verschueren en Stoffers. Van begin tot eind heeft hij ons begeleid bij het kopen van ons eerste huis. Geert legt alles begrijpelijk uit en heeft oprecht het beste met je voor. Hij neemt de tijd voor je, reageert snel en denkt met je mee. Een fijne ervaring die we iedereen aanraden.

Dyon en Evelien

Alweer goede hulp gekregen, en kon met alle vragen terecht bij Geert. Dankjewel!

Stijn Schepers

Werd goed en op een deskundige manier geholpen. Er werd een goed advies uitgebracht wat de mogelijkheden waren. Nog een groot voordeel is dat bij Stoffers alles in een hand is. Een aanrader.

Funs Storcken

We hebben bij de verkoop van een woning bewust gekozen voor de begeleiding door Jory Stoffers. En dat bleek een goede zet, want alle fasen zijn naar tevredenheid verlopen dankzij de kennis, flexibiliteit en snelheid van handelen bij deze makelaar! Bedankt!

Jan Verboort

Top, ben constant op de hoogte gehouden, ik heb zelf niet hoeven te bellen.

Henk van Ommen

Heel goede hulp gekregen van het team bij Stoffers met de hypotheek, het bieden op een woning en alles eromheen te regelen. Mede dankzij het team heb ik in een, voor mijn leeftijdsgroep lastige tijd om in de markt te komen, toch mijn eerste huis weten te krijgen. Enorm bedankt!

Sander Berghs

Super tevreden, staat altijd met goed advies en snel klaar!

Melissa

Wij hebben onze hypotheek om gezet met behulp van Geert Verschuren en we zijn zeer te spreken over de begeleiding van Geert niks is hem teveel hij staat altijd klaar waar en wanneer nodig. Tevens gaf hij ons nog een gouden tip om nog te wachten met naar de notaris te gaan omdat de rente gestegen was en dat was voor ons een hele mooie financiële meevaller. NOGMAALS DANK DAARVOOR, GROTE PLUIM.

Hay en Truus

Prima hypotheekadvies. Vakkundig en klantgericht! Toppers bij Stoffers!

Lisette Danklof

Jory went above and beyond to help me with the complex process of arranging the mortgage and the insurances. Their service really exceeded my expectations and as an expat it was great to have someone explaining all the details and conditions in English. 100 % recommend Stoffers. Thank you!

Joana Carvalho

Prima service, snelle en duidelijke communicatie.

Martijn

Ben je op zoek naar het huis van je dromen of wil je je huis verkopen? Heb je vragen over hypotheken, startersleningen enz. Dan ben je bij Jory en zijn collega’s bij Stoffers makelaardij aan het juiste adres. Ze zetten zich daar voor de volle 100% in voor jou te helpen met al je vragen!!

Patrick Snackers

Hulp nodig bij de koop e/o verkoop van je woning, dan ben je bij Jory aan het juiste adres. En als je dan ook je hypotheek goed geregeld wil hebben, dan kun je een beroep doen op Geert. Dank Jory en Geert voor jullie professionele maar vooral persoonlijke aandacht.

Ron en Linda

Geert heeft ons voor de 2e keer perfect geholpen en ons van A tot Z compleet ontzorgd. Chapeau.

Michel Verheijden

Bij Stoffers word je goed en uitgebreid geholpen met je vraagstuk. Er wordt voldoende tijd uitgetrokken om alle opties door te nemen.

Willems

Service en afhandeling is gewoon 200%. Maar goed, dat geldt voor het hele team Stoffers. Maar….. In deze onze bijzondere dank naar Geert! Er zat nog een addertje onder het gras, maar mede door zijn toedoen, levenslang perfect opgelost door deze Geert. Nogmaals onze oprechte dank!

Harry en Lianne Crijns-Verdijsseldonk

Maurice Pauwels , bedankt voor de deskundige en fijne samenwerking je hebt ons heel goed geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Complimenten hiervoor.

Marco en Peggy pasmans

Wij zijn super geholpen door Geert! Met al onze vragen konden we bij hem terecht. Zaken zijn professioneel en snel afgehandeld, afspraken komt hij stipt na. Geert bedankt voor de fijne samenwerking.

Rob Annelies Lemmens

Zeer prettig, zorgvuldig en correct geholpen! Zeer goede en snelle communicatie over het verloop van de hypotheekomzetting! Waarvoor hartelijke dank!

Marianne Lelieveld

Geert heeft er voor gezorgd dat ik mijn hypotheek kon oversluiten en op die manier een mooi bedrag vrij kreeg om een kleine verbouwing te realiseren. Echt fantastisch. Hij heeft alles geregeld met een glimlach en ik kon met al mijn vragen bij hem terecht. Bij Stoffers assurantiën ben en blijf je mens en geen nummer, en daar hou ik van. Ik kan er altijd gewoon binnenlopen, en wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Chapeau en een hele grote Dankjewel!!!

C. Frijns

We zijn zeer tevreden over de professionele samenwerking met Geert Verschueren. We hebben een duidelijke uitleg gekregen en Geert heeft een passende hypotheek voor ons geregeld, waarbij wij verder weinig extra werk hadden. Ook de belastingaangifte wordt geregeld. Geert is integer en prettig in de omgang. We hebben sowieso goede ervaringen met bedrijf Stoffers.

Rob en Marjan Soons

De dienstverlening bij Stoffers hebben we als prettig ervaren. Er werd goed de tijd genomen, onduidelijkheden werden zeer geduldig nogmaals uitgelegd. Prima voorlichting en informatie m.b.t. hypotheek en andere financiële mogelijkheden. Er wordt persoonlijke aandacht geschonken en juist dat is van toegevoegde waarde, een telefoontje of e-mail wordt adequaat beantwoord. Dat geeft ons als klanten een prettig gevoel! Nogmaals dank team Stoffers!

Danny Bongers en Kim Leurs

Jory heeft gezorgd dat wij de woning konden kopen met een bouwdepot. Niks was hem teveel, zoveel moeite gedaan en alles is hem gelukt ,echt een aanbeveling wil je goed geïnformeerd worden voor een huis te kopen . Nogmaals dank je wel voor je geweldige inzet.

M. Raven

Bedankt Jory, Het was een fijne samenwerking. En voor de nieuwe bewoners, dat ‘het huis’ een plek mag zijn waar veel mooie herinneringen zullen ontstaan.

Nicolle Gravee-Crombag

Wij zijn uitstekend geholpen door Jory en Maurice in aanloop naar de koop van onze eerste woning! Het contact verliep soepel, professioneel en betrouwbaar. Hartstikke bedankt voor de begeleiding!

Rowan & Birgit

Al meer dan 30 jaar tevreden klant bij Stoffers met al mijn verzekeringen. Nu ook de hypotheek via hen geregeld. Ook hier weer professioneel, snel, persoonlijk en goede adviezen van Geert Verschueren. Terugkoppeling in het proces verliep eveneens uitstekend. Meer dan tevreden dus.

Nanny Demmer

Als kopers een zeer prettige begeleiding ervaren! Betrouwbaar en komen afspraken na. De persoonlijke benadering was ook zeer fijn. Je bent geen nummer. Complimenten voor Jory.

Fam. Baggen

Goede en toegankelijke makelaar. Komt zijn afspraken na en is zeer goed bereikbaar.

Speetjens

Zeer prettig en professioneel. Duidelijke uitleg. Er werd ons veel werk uit handen genomen en voor ons geregeld. Zelfs latere belastingaangifte werd voor ons geregeld. Alle lof voor Geert Verschueren.

Jos van Neer

Vriendelijk, begrijpelijk en deskundig. Zeer tevreden over de mensen bij Stoffers.

Mark Heltzel

Wij hebben een hele positieve ervaring met Stoffers bv en onze hypotheekadviseur Geert! Supersnelle service en al onze vragen werden duidelijk beantwoord. Al het regelwerk werd uit handen genomen.

Marlotte & Rick

Correct, zakelijk en volhardend. Ben zeer onder de indruk dat dit kantoor zowel flexibel als doortastend omgaat met de wensen van de klant.

Frans Stommel

De dienstverlening bij de verkoop van ons huis was top. Duidelijke afspraken zonder verdere verrassingen en de goede en open communicatie waren de basis voor een succesvolle verkoop. Vanaf de waardebepaling tot aan het tekenen bij de notaris was door Jory alles prima geregeld.

Jeu en Jessie Lochs

Heel vakbekwaam, professioneel komen ze naar ons over. Niks mis mee.

Ger Driessen

We zijn in het verleden door Jan en nu ook weer door Jory goed geholpen om onze eigen financiële toekomstplannen te kunnen realiseren. Voor ons was het prettig om met Jory Stoffers samen te werken. Hij begreep snel wat wij graag wensten en heeft dit dan ook voor ons naar alle tevredenheid zeer snel en kordaat kunnen regelen. Het voert te ver om in details te treden maar we bevelen u Stoffers graag aan. Ons advies voor jonge mensen is dus ga op tijd beginnen met een financieel plan en neem dan de juiste mensen in vertrouwen. Jan bedankt en Jory veel succes gewenst voor de nieuwe generatie die je mag gaan begeleiden op weg naar een stabiele financiële toekomst.

Marion en Jan Meijers

Zeer bekwaam en vriendelijk. Een aanbeveling om deskundig en uitgebreid advies te mogen ontvangen om zodoende een lange en onnodige weg te bewandelen naar vaak niet deskundige. Zelf contracteerde ik meerdere adviseurs waarvan ik bemerkte dat ze niet deskundig waren. De heer Geert Verschueren van kantoor Stoffers in Elsloo adviseerde mij door zijn ruime ervaring zeer deskundig. Vrijblijvend doe ik deze een aanbeveling.

Leon Eijkenboom, Elsloo

Een top dienstverlening. Ik heb dit nog nooit eerder zo ervaren. De juiste vragen worden gesteld met daaropvolgend een voortvarende adequate aanpak. Buitengewoon aangenaam verrast. Dit zijn professionals!

Gonnie Kraus

Wij zijn zeer tevreden over de goede begeleiding van Team Stoffers vooral Geert Verschueren Bedankt

Marion en Peter Drent

Perfect. Kort maar krachtig.

Lilian

Wij hebben de dienstverlening van Dhr Jory Stoffers als zeer prettig, adviserend, ondersteunend en zeer deskundig ervaren. Stoffers makelaar- en financieel advieskantoor is prima bereikbaar wanneer je vragen hebt. Je wordt vriendelijk te woord gestaan.

R. Bours

Goed en passend advies gekregen voor onze hypotheek. Jory heeft alles goed geregeld en afgehandeld. Een echte aanrader!

Noel

We zijn ontzettend goed en professioneel begeleid door het team van Stoffers. Zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning en de aanvraag van de hypotheek. Het was een zeer prettige samenwerking, dank jullie wel!

Joep en Tessa

Maurice heeft ons fantastisch geholpen, meneer heeft zelfs vaker buiten werktijd ons ontvangen omdat m’n vriendin en ik vaker tot 5 uur moeten werken. Maurice heeft zich alle moeite voor ons gedaan en heeft ons vanaf het eerste contact ons op het gemak laten voelen. Wij raden Stoffers aan iedereen aan.

Ryan

Goed, persoonlijk en passend advies! Ik heb bij stoffers goede begeleiding gehad van a tot z bij het kopen van mijn eerste huis. Het contact is zeer persoonlijk en er is sprake van een goede service! Jory en Maurice bedankt voor alles!

Rani

Wij zijn zeer tevreden over de goede begeleiding bij de verkoop van ons huis. Goede service, betrouwbaar en zeer vriendelijk.

Mevr. Ramakers

Al jaren klant bij Stoffers BV voor a mijn verzekeringen. In het verleden een paar keer aanspraak moeten doen op de verzekering en ook dan wordt er niet lastig gedaan. Persoonlijke aandacht en deskundig advies, altijd! Ik hoop dat Stoffers BV dit nog heel lang zal blijven doen, want dat is in deze tegenwoordige tijd echt wel een kwaliteit!

Meurders

Goed geholpen met nieuwe hypotheek met bouwdepot.

Roy

De dienstverlening was goed. We hadden goed en regelmatig contact.

Lia Glastra

Super goed geholpen door Jory. Hij heeft ons van A-Z begeleid bij de aankoop van onze eerste woning. Jory was altijd bereikbaar, geen vraag was te veel en kregen altijd duidelijk en snel antwoord. Wij bevelen Stoffers B.V. absoluut aan voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe woning!

Bram en Scott

In Juli 2020 hebben wij een bouwdepot afgesloten. Enkele jaren na de koop van ons huis. De eerste keer al prima begeleiding gehad en ook nu weer goed advies en begeleiding gehad van Jory.

Wesley en Daisy

Hele vriendelijke en persoonlijke benadering. Goed en vlot contact via zowel telefoon als mail. Fijne begeleiding gehad van Jory.

J. Verstappen

Zoals altijd zeer netjes geregeld thanks toppers!

Rudy

Fijn en vakkundig geholpen met zowel de verkoop van onze woning als financieel advies en verzekeringen. Met Jory het traject van A tot Z doorlopen naar volle tevredenheid.

Juul & Jaloe

Enkele jaren geleden bij Stoffers terecht gekomen. Wat een verschil t.o.v. overige assurantie-kantoren; je wordt persoonlijk te woord gestaan, men neemt de tijd voor je, het zijn allemaal zeer kundige medewerkers. Kortom: een absolute aanrader!

Thijs Horbach

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn hypotheekconstructie was niet de eenvoudigste, maar het is Jory toch gelukt om het rond te krijgen. Ontzettend bedankt! Goede service!

Anoniem

Ik ben enorm goed ondersteunt en van duidelijk advies voorzien bij het aankopen van mijn woning, het aanvragen van de hypotheek en het regelen van de verzekeringen. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Jory en zijn collega’s bieden echt fijne service en ze zijn goed bereikbaar. Afspraken worden altijd nagekomen en je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het gehele proces. Kortom: een fijne ervaring!

Mandy Vroomen

Al jarenlang klant en altijd zeer tevreden over de dienstverlening van eenieder werkzaam binnen ‘Stoffers BV’. Alle contacten verlopen zeer persoonlijk, vakkundig, vriendelijk en snel. Goede service gecombineerd met ervaring, deskundigheid en betrokkenheid maken dat ‘Stoffers BV’ al jarenlang ons vaste assurantiekantoor is en blijft.

Robbin Daemen

Zeer tevreden. Zijn altijd vriendelijk en helpen snel! Je voelt je niet zomaar een nummer, zoals bij een grote bank. ze weten direct wie je bent.

Serena Westerhof

Jory en zijn collega’s hebben mij door het hele proces geloodst bij de afwikkeling van de aankoop van mijn woning en de daarbij behorende hypotheek en verzekeringen. Uitstekende service en uiterst behulpzaam!

Ruud Vleugels

Zeer goede service gekregen bij de aankoop van mijn woning. Goed advies en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Zeker een aanrader.

Fleurie Philippen

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en goede service.

John Timmer

Zeer goed assurantiekantoor.

Math Kitzen

Regiobank, waar je goed, vriendelijk en deskundig wordt geholpen.

Albert Rikers

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze bieden prima producten en waren gastvriendelijk met koffie en/of thee. Bovendien werd de rekening van het te repareren glas van een gsm snel overgemaakt op onze rekening.

Rob van den Hoven

Zoals het hoort, tijd nemen voor de klanten. En fijn in je eigen buurt.

Tildy Pagen

Geweldige service.

Hans van den Hof

Correct, persoonlijk, professioneel, realistisch (zonder van alles aan te smeren), maar echt thuis face to face contact zonder haast! Zaken worden meteen aangepast, geen bureaucratie! toppie!

Silvia Canton

Een 5 sterren verzekering.

Liessie Meijers

Hele fijne begeleiding gehad bij de aankoop van ons eerste huis van Jory en Jan Stoffers. Goed advies en zorgen ervoor dat alles goed verloopt! Regelen alles voor je. Nemen nog echt tijd voor de klant. Zou ze van harte aanbevelen bij iedereen. Ook wat betreft verzekeringen.

Kim Leurs

Vriendelijke en professionele afhandeling van onze hypotheekaanvraag. Zoeken echt naar oplossingen en leveren goede begeleiding. Staan altijd voor de klanten klaar. Een aanrader.

Jaap de Lange

Zeer vriendelijk en professionele afhandeling van onze hypotheekaanvraag. Daarnaast stonden zeook klaar voor al onze vragen. Zeker een aanrader.

Zenna Heijnen

Een geweldige service, staan meteen klaar om te helpen.

Lilian Poismans-Steuns

Top service!! Wist niet dat een huis kopen zo soepel kan gaan met de hulp van Jan en Jory. Dankjewel.

Stijn Schepers

Heel blij met Jory en het kantoor van Jan Stoffers. Heel fijn geholpen. Er word met je mee gedacht!

Irene van den Boorn

Top service, en vooral snelle service. Je hoeft maar iets te vragen en ze helpen je meteen. Een echte aanrader!

Janice Smits

Hele fijne begeleiding gehad van Jory, bij de aankoop van mijn eerste huis. Geven goed advies en regelen alles in de puntjes. Echt een aanrader.

Sharon Gulikers

Duidelijk hypotheekadvies en super geholpen met de aanvraag van de hypotheek!

Jamie Ticheler

We zijn van begin tot eind heel goed geholpen met het kopen van ons eerste huis! Iedereen stond constant voor ons klaar met eerlijk advies en onze vragen werden stuk voor stuk snel en duidelijk beantwoord.

Stan Bastiaens

Jouw mening? We horen 'm graag!

Jouw mening is belangrijk voor ons. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening, maar wij zijn ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom willen we je vragen een review achter te laten op onze website. Zo kun je ons helpen en kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Daarnaast helpt jouw beoordeling anderen om een weloverwogen keuze te maken.