Vacature Binnendienst

Word jij onze nieuwe binnendienstmedewerker? Regiobank Stoffers uit Elsloo, makelaardij, hypotheken en verzekeringen heeft een vacature.

Wie is Stoffers?

Regiobank Stoffers is een makelaars- en financieel advieskantoor in één, met een breed aanbod aan diensten. Wij zijn nog een echt familiebedrijf waarin aandacht voor de klant centraal staat en belangrijk is. Wij adviseren particulieren en bedrijven op het gebied van financiële producten (onder meer schadeverzekeringen en hypotheken) en daarnaast zijn we ook een RegioBank. We zijn gevestigd op de Stationsstraat 39 in Elsloo en zijn voornamelijk actief in Elsloo en omstreken. Met ons team willen wij het beste advies voor onze klanten en dat doen we door goed naar de klant te luisteren en een advies op maat te geven. Een goed en vriendelijk contact met onze klant vinden wij dan ook erg belangrijk.

Stoffers groeit. Onze klanten waarderen onze aanpak, ons advies, en daarom hebben we ruimte voor nog een collega.

Denk je dat jij voor ons de ideale kandidaat bent en hebben we je aandacht? Dan wacht niet te lang en reageer op deze vacature

Wat ga je doen?

Jij gaat je voornamelijk bezighouden met werkzaamheden rondom de Regiobank en binnendienstwerkzaamheden, zoals de administratie van verzekeringen en hypotheken. Jouw werkplek is voornamelijk aan de balie. Jij bent grotendeels het eerste aanspreekpunt voor de klant zowel fysiek als aan de telefoon. Jij bepaalt dan ook mede het gezicht van Stoffers. Geen 1 dag is hetzelfde. Je gaat de telefoon beantwoorden, verzekeringsoffertes maken, afspraken inplannen, klanten ontvangen en nog heel veel meer!

Wat verwachten wij van je?

Je dient te beschikken over minimaal een MBO werk- en denkniveau. Daarbij is het diploma Wft Basis een vereiste en ben je bereid om in overleg aanvullende opleidingen/cursussen te volgen. Enige ervaring van automatisering (onder meer Office-programma’s en rekentools van verzekeraars) vinden wij belangrijk. Verder vind jij het normaal om commercieel, secuur, oplossings- en klantgericht te werken. We zijn een klein hecht team en een goede, prettige onderlinge samenwerking is aanwezig en daar zul jij dus ook in moeten passen. Dus als jij een echte teamplayer bent, met een collegiale houding die ook nog eens zelfstandig kan werken zit je bij Stoffers goed.

Wat bieden wij jou?

Stoffers biedt jou een prettige werkomgeving binnen een dynamisch bedrijf, waarbij er sprake is van een informele sfeer. Jij krijgt een uitdagende functie waarbij er vrijheid is om jezelf te ontwikkelen. Stoffers biedt marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden een salaris van €1500-€2500 bruto per maand (obv. 24u).

Het gaat om parttime vacature van tenminste 16 uur per week. De startdatum is 1 oktober 2022, maar in overleg is eerder (of later) mogelijk.

Vragen?

Heb jij nog vragen over de functie of over ons bedrijf, neem gerust contact op met Jory Stoffers (046-4376036) of stuur een mail.

Solliciteren?

Ben je van mening dat jij onze nieuwe medewerker bent? Stuur ons dan:

Vriendelijk, professioneel, persoonlijk, korte lijntjes. Kortom heel tevreden over de dienstverlening en de manier waarop het contact verliep.

Jacqueline Hendriks

Solliciteren op deze functie?

Bel 046 437 60 36 of stuur een mail naar makelaardij@stoffersbv.nl voor een vrijblijvende afspraak. Of vul even het contactfromulier in. Wij komen graag bij jou langs.