Funs Storcken

Werd goed en op een deskundige manier geholpen. Er werd een goed advies uitgebracht wat de mogelijkheden waren. Nog een groot voordeel is dat bij Stoffers alles in een hand is. Een aanrader.

Jan Verboort

We hebben bij de verkoop van een woning bewust gekozen voor de begeleiding door Jory Stoffers. En dat bleek een goede zet, want alle fasen zijn naar tevredenheid verlopen dankzij de kennis, flexibiliteit en snelheid van handelen bij deze makelaar! Bedankt!

Henk van Ommen

Top, ben constant op de hoogte gehouden, ik heb zelf niet hoeven te bellen.

Sander Berghs

Heel goede hulp gekregen van het team bij Stoffers met de hypotheek, het bieden op een woning en alles eromheen te regelen. Mede dankzij het team heb ik in een, voor mijn leeftijdsgroep lastige tijd om in de markt te komen, toch mijn eerste huis weten te krijgen. Enorm bedankt!

Melissa

Super tevreden, staat altijd met goed advies en snel klaar!

Hay en Truus

Wij hebben onze hypotheek om gezet met behulp van Geert Verschuren en we zijn zeer te spreken over de begeleiding van Geert niks is hem teveel hij staat altijd klaar waar en wanneer nodig. Tevens gaf hij ons nog een gouden tip om nog te wachten met naar de notaris te gaan omdat de rente […]

Lisette Danklof

Prima hypotheekadvies. Vakkundig en klantgericht! Toppers bij Stoffers!

Joana Carvalho

Jory went above and beyond to help me with the complex process of arranging the mortgage and the insurances. Their service really exceeded my expectations and as an expat it was great to have someone explaining all the details and conditions in English. 100 % recommend Stoffers. Thank you!

Martijn

Prima service, snelle en duidelijke communicatie.

Patrick Snackers

Ben je op zoek naar het huis van je dromen of wil je je huis verkopen? Heb je vragen over hypotheken, startersleningen enz. Dan ben je bij Jory en zijn collega’s bij Stoffers makelaardij aan het juiste adres. Ze zetten zich daar voor de volle 100% in voor jou te helpen met al je vragen!!