Audrey Maas

Hele fijne begeleiding gehad van Geert! Al onze vragen werden meteen beantwoord! Bedankt voor de goede hulp!

Familie Dols

Van het begin tot het einde super begeleid geworden tijdens de aankoop van onze nieuwe woning! Team stoffers heeft ons veel werk en zorg uit handen genomen.niks was te gek. En daarvoor zijn wij ze erg dankbaar. Ga zo door!

Dyon en Evelien

Wij zijn zeer prettig geholpen door Geert Verschueren en Stoffers. Van begin tot eind heeft hij ons begeleid bij het kopen van ons eerste huis. Geert legt alles begrijpelijk uit en heeft oprecht het beste met je voor. Hij neemt de tijd voor je, reageert snel en denkt met je mee. Een fijne ervaring die […]

Stijn Schepers

Alweer goede hulp gekregen, en kon met alle vragen terecht bij Geert. Dankjewel!

Funs Storcken

Werd goed en op een deskundige manier geholpen. Er werd een goed advies uitgebracht wat de mogelijkheden waren. Nog een groot voordeel is dat bij Stoffers alles in een hand is. Een aanrader.

Jan Verboort

We hebben bij de verkoop van een woning bewust gekozen voor de begeleiding door Jory Stoffers. En dat bleek een goede zet, want alle fasen zijn naar tevredenheid verlopen dankzij de kennis, flexibiliteit en snelheid van handelen bij deze makelaar! Bedankt!

Henk van Ommen

Top, ben constant op de hoogte gehouden, ik heb zelf niet hoeven te bellen.

Sander Berghs

Heel goede hulp gekregen van het team bij Stoffers met de hypotheek, het bieden op een woning en alles eromheen te regelen. Mede dankzij het team heb ik in een, voor mijn leeftijdsgroep lastige tijd om in de markt te komen, toch mijn eerste huis weten te krijgen. Enorm bedankt!

Melissa

Super tevreden, staat altijd met goed advies en snel klaar!

Hay en Truus

Wij hebben onze hypotheek om gezet met behulp van Geert Verschuren en we zijn zeer te spreken over de begeleiding van Geert niks is hem teveel hij staat altijd klaar waar en wanneer nodig. Tevens gaf hij ons nog een gouden tip om nog te wachten met naar de notaris te gaan omdat de rente […]