Neil & Katelijn

Graag willen Neil en ik Maurice heel erg bedanken voor de inzet en moeite die je hebt getoond voor ons. Het was een lange en spannende weg, maar jij bleef je inzetten voor ons en gooide geen handdoek in de ring. Wij zijn jou en je team heel erg dankbaar en we zijn ontzettend blij […]

Crysta

We hebben de dienstverlening van de hypotheekadviseur als erg prettig ervaren. Hij heeft ons gedurende het hele traject goed en duidelijk begeleid en geadviseerd bij het nemen van besluiten. Veel werk is ons uit handen genomen met uiteindelijk een tevreden resultaat.

Elke

Geert heeft ons geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Zijn rust, kennis en ervaring gaven ons vertrouwen. No nonsense, duidelijk en met oog voor de klant!

Cilissen

Dank voor de goede begeleiding en tijd bij het regelen van onze hypotheek van onze nieuwe woning. Goede en duidelijke afspraken en communicatie met telkens dezelfde contactpersoon. Daarnaast zeer tevreden over het nieuwe pakket bijbehorende verzekeringen, overstappen zonder gedoe. Gewoon goed geregeld.

Nick

Super behulpzaam, weten waar ze het over hebben en kijken naar wat jij als mens nodig hebt. Dankzij hun hulp zonder problemen mijn eerste huis kunnen kopen. Dit had ik zonder hun hulp niet kunnen doen.

Ton van Leeuwen

Als iets heel erg goed gaat en goed voelt, zeg je “Super” !!! Maar soms is dat niet toereikend. Mijn ervaringen bij Stoffers zijn meer dan super. Zowel bij de verkoop van het huis, de bankrekening en de verzekeringen ben ik meer dan bijzonder goed geholpen. Het voelde meteen goed aan, en dat bleek het […]

Eddy & Roos

Jory en zijn team, bedankt voor jullie professionele inzet bij de verkoop van onze woning. Zakelijk zonder het menselijke uit het oog te verliezen. Altijd aanspreekbaar om problemen op te lossen. Nogmaals bedankt!

Solange en Jannick

Wij hebben het contact met Maurice als heel prettig ervaren. Goede adviezen en hulp waar nodig. Voor alle vragen stond Maurice aan de telefoon klaar om goed en duidelijk uitleg te geven.

Dave Goergen

Uitstekende dienstverlening. Staan dag en nacht voor je klaar. Niks is teveel en je wordt altijd te woord gestaan. Geven goed advies en luisteren naar je wensen. De snelle reactie bij een vraag of mail is super service.

Vicky en Tom

Bij de aankoop van onze eerste woning zijn wij enorm goed begeleid. Voor alle vragen konden we meteen terecht. Wat wij vooral fijn vonden was dat er echt gekeken werd naar onze persoonlijke situatie.