Hyacinthenlaan 28,

Een grote voortuin, een grote achtertuin en gevestigd in een pand dat aan een hoeve doet denken: deze woning aan de Hyacinthenlaan 28 heeft een schoonheid die je niet vaak in doorzonwoningen ziet. ‘s Morgens lekker een kopje koffie op het bankje voor het huis, ‘s middags klussen in de grote schuur en ‘s avonds binnen samen borrelen bij de gezellige schouw. Het leven is heerlijk in deze mooie gezinswoning.

Over deze woning

Wonen
De klassieke glas-in-loodraampjes boven de voordeur, de sierlijke lantaarnpaal in de voortuin en de stijl van het pand geven je het gevoel dat je een prachtige hoeve betreedt als je in deze woning naar binnen stapt. Je komt binnen in een ruime woonkamer. Het eerste wat je opvalt, is het heerlijke daglicht. De ramen aan de voor- en achterkant beslaan de hele breedte van de muren. In deze woning heb je op ieder moment van de dag heerlijk het zonnetje in huis. Even geen zin in de zon? Geen probleem, want overal heb je stevige zonwering. Midden in de woning vind je een prachtige sierschouw. Weer een knipoog naar die hoeve.

Koken
De keuken en de woonkamer lopen gemoedelijk in elkaar over. Er is door de huidige bewoners gekozen voor extra veel ruimte in de keuken door het gasfornuis even verderop naast de badkamer te plaatsen. Er is genoeg ruimte om een tweede werkblok te laten bouwen in de huidige keuken, onder het raam bijvoorbeeld. Je kunt er dus voor kiezen het fornuis weer terug te brengen in het huis. Of betrek het voorste deel van de badkamer lekker bij de keuken, zet een muur voor het echte baddergedeelte en je hebt de keuken van je dromen. Verder heb je in de huidige keuken heerlijk veel ruimte voor al je potten, pannen en kookboeken, door alle kasten en lades onder het werkblad en aan de muur.

Slapen en baden
Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers. Dat maakt de woning ideaal voor een gezin. Ga je hier lekker met z’n tweeën of alleen wonen? Dan maak je van de andere kamers een mooie hobby- of studeerkamer. En of je nou voor of achter aan het huis slaapt: door de stevige elektrische zonwering slaap je hier altijd in het donker. Die zonwering houdt de kou en de warmte ook lekker buiten. Dus welk seizoen het ook is, in deze fijne woning slaap je altijd goed.

En ben je meer een badderaar, of een doucheliefhebber? In dit huis hoef je gelukkig niet te kiezen. Je kunt door de weeks lekker snel onder de douche springen, en in het weekend een uitgebreid bad nemen. In deze badkamer kom je helemaal tot rust. De betegeling is prachtig afgewerkt met blauwe mozaïek, met een nisje voor lekkere geurkaarsen bij het bad. Ook fijn: je hebt in dit huis een aparte WC. Je kunt ook je wasmachine in de badkamer kwijt. En de droger zet je lekker in de ruime kelder onder het huis.

Buitenleven
De klusser in je kan helemaal los gaan in het grote tuinhuis. Deze terugtrekplek is met zijn 15 M2 een paleisje op zich. De openslaande deuren naar de tuin geven je verbinding met de rest van de buitenruimte. Je kan in de winter ook heerlijk uren klussen met de deuren dicht. De tuin heeft nu tegels – ideaal voor een fijne barbecue. Als je zin hebt in meer groen in je tuin, wip je die tegels er makkelijk uit. Je woont hier dicht bij de bloemenmarkt met alle benodigde voorzieningen, een gezellig café en een hele goede friturie. Ook een kleuterschool en een basisschool zitten op loopafstand. En laten we ook Nationaal Park Hoge Kempen op niet vergeten voor een mooie natuurwandeling. Je bent daar al binnen een kwartiertje rijden.

€ 149.000

Type woning Tussenwoning

Perceeloppervlakte 219 m²

Gebruiksoppervlakte wonen 68 m²

Aanvaarding In overleg

€ 149.000

Type woning Tussenwoning

Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning Eengezinswoning

Soort bouw Bestaande bouw

Bouwjaar 1930

Type dak Zadeldak

Dakbedekking Pannen, Bitumineuze dakbedekking

Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas

Oppervlaktes/Inhoud

Perceeloppervlakte 219 m²

Gebruiksoppervlakte wonen 68 m²

Overige inpandige ruimte 14 m²

Inhoud 287 m³

Aantal kamers 6

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type tuin Achtertuin, Voortuin

Kwaliteit tuin Normaal

Lengte/dieptie 2600 cm

Breedte 500 cm

Tuinoppervlakte 130 m²

Garage

Soort garage Geen garage

Isolatie

Parkeren

Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Op eigen terrein, Op afgesloten terrein

Parkeer capaciteit 2

CV Ketel

CV Ketel Intergas

Bouwjaar CV Ketel 2012

Eigendom Huur