Burgemeester De Witstraat 27,

Een woning met veel potentie! Te moderniseren hoekwoning met 4 slaapkamers en mogelijkheden tot het realiseren van een aanbouw en/of een extra slaapkamer op zolder.

Over deze woning

Begane grond:
De hal welke is voorzien van een tegelvloer geeft toegang tot de geheel betegelde toilet, de meterkast, de keuken, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. De L vormige woonkamer (7,23 m x 6,28 m) is voorzien van een laminaatvloer welke doorloopt naar de open keuken. De keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis met afzuiging en een oven. Via de keuken vindt u de doorgang naar de bijkeuken. Op één van de foto’s is te zien welke mogelijkheden er eventueel zijn na verbouwing. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om een aanbouw met schuifpui te realiseren, waar de bijkeuken, de keuken (met eventueel een kookeiland) en de woonkamer één geheel zullen vormen. Via de bijkeuken (of na verbouwing via de schuifpui) vindt de doorgang naar de achtertuin welke is gelegen op het noorden.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers en de badkamer. Hier bestaat de mogelijkheid om de muurkasten en badkamer bij één van de 2 naastliggende slaapkamers te betrekken en een grotere badkamer of master bedroom te creëren. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. De afmetingen van de slaapkamers en badkamer zijn terug te vinden op de plattegrond.

2e verdieping:
De zolder is per vlizotrap te bereiken. De stahoogte betreft 2.55m , hier is dus een uitbreiding mogelijkheid voor een 5de slaapkamer of werkruimte. Door het plaatsen van een dakkapel kan er eventueel extra loopruimte gecreëerd worden.

Garage:
Een vrijstaande garage voorzien van een elektrische garagepoort (4.72m x 2.98m).

Kelder:
Via de keuken vindt u de doorgang naar de kelder (4.02m x2.15m).

Bijzonderheden:
De woning is voorzien van houten en kunstof kozijnen met dubbele beglazing. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Er is verder geen isolatie aanwezig.
Het betreft een woning met veel potentie waar na renoveren en moderniseren naar eigen smaak iets moois van gemaakt kan worden.
Het pad naast de woning is in eigendom maar hierop is erfdienstbaarheid van toepassing. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Interesse in deze woning? Je kunt de bezichtiging direct online inplannen. Ga naar deze woning op onze website en klik op plan je bezichtiging en kies je datum en tijd. Je afspraak staat meteen vast, hoe fijn is dat!

€ 209.000 k.k.

Type woning Hoekwoning

Perceeloppervlakte 469 m²

Gebruiksoppervlakte wonen 102 m²

Aanvaarding Direct

€ 209.000 k.k.

Type woning Hoekwoning

Aanvaarding Direct

Bouw

Soort woning Eengezinswoning

Soort bouw Bestaande bouw

Bouwjaar 1958

Type dak Zadeldak

Dakbedekking Asbest, Pannen

Isolatievormen

Oppervlaktes/Inhoud

Perceeloppervlakte 469 m²

Gebruiksoppervlakte wonen 102 m²

Overige inpandige ruimte 28 m²

Inhoud 460 m³

Aantal kamers 8

Aantal slaapkamers 4

Tuin

Type tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kwaliteit tuin Normaal

Lengte/dieptie 1800 cm

Breedte 800 cm

Tuinoppervlakte 144 m²

Garage

Soort garage Vrijstaand steen

Isolatie Geen isolatie

Parkeren

Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren

Parkeer capaciteit

CV Ketel

CV Ketel Intergas

Bouwjaar CV Ketel 2009

Eigendom Eigendom